Alicjanka 19.08.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Sufit i ściany mam otynkowane płytą gipsowo-kartonową. Ponieważ konstrukcja dachu jest drewniana i wciąż pracuje, na suficie zaczynają już pojawiać się pęknięcia na stykach płyt. Dlatego chcę położyć na sufit matę włókninową (?), którą u kogoś widziałam. Wygląda to jak delikatna plecionka (coś w rodzaju worka jutowego), który po przyklejeniu się normalnie maluje. Czy ktoś może mi przybliżyć nazwę tego produktu, albo producenta, albo gdzie mam o to pytać? Pozdrawiam,Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 19.08.2002 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Bardzo podobna jest tapeta szklana(coś jak materiał )powinno to być w każdym sklepie z tapetami.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Mario, uprzedziłeś mnie:smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.08.2002 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Dzięki Kochani, W Castoramie nazywają to włóknem szklanym. W zależności od wzoru ceny od 4,5 za m2 do 20,0zł/m2. A ja myślałam, że tylko podłogę będę miała wyłożoną banknotami!!! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 20.08.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Widziałem włókninę w PSB za ok. 4 zł/m2, wzór jedwabisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 11.09.2002 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 jest takie coś firmy STO AG na tynki i sufity ma różne faktury - jedwab etc. lepiej tam zadzwonić, zamówić i kupić, mieszczą się na Zabranieckiej DC Wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts