manrolo 06.05.2020 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Witam, mam takie pytanie czy to normalne,że przy zamknietej bramie garażowej,przez bramę garażową przy uszczelce pionowej prześwituje słońce,na wysokości łączenia paneli.Na każdym i z obu stron.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.05.2020 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Może nie normalne, ale nic nadzwyczajnego. Jak spojrzysz na budowę panela i ich przekrój w miejscu łączenia to się przekonasz że to ma prawo wystąpić. Być może Twoja brama ma możliwość lepszego dopasowania poprzez regulację czy dokładniejszy montaż (zaczynając od równej ściany). Tak czy inaczej - zapytałbym montażystę, czy może coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manrolo 08.05.2020 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Witam, dzięki za odpowiedź.Tak już po fakcie przeczytałem jeden z wątków, gdzie te zjawisko jest opisywane. Zdziwienie moje wynika z faktu,że poprzednio miałem bramę od lokalnego producenta i nie dość,że chodziła dużo lepiej, niż obecna renomowana,to prześwity nie występowały, co jednak istotne lokalny producent,taki "no name"ceni się na równi, albo wyżej niż renomowani pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts