kajwroclaw 07.05.2020 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Cześć, czy możecie polecić jkaiś rzetelnych wykonawców, którzy mi wycenią instalacje fotowoltaiczną i doradzą przy wyborze? Interesuje mnie instalacja do 5kW z inwerterem hybrydowym najlepiej. Dach mam centralnie na południe, nachylenie 40 stopni. Edytowane 8 Maja 2020 przez kajwroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 07.05.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Jeśli chcesz, żeby Ci ktoś dobrze doradził to napisz jakie średnie roczne masz zużycie prądu a nie jaką chcesz instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajwroclaw 08.05.2020 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 3200kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts