Jeremies 07.05.2020 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Zauważyłem ostatnio pęknięcie w poprzek pokoju na poddaszu użytkowym. Biegnie od okna do ściany . Za ok. 3-4 tygodnie zacznie się kładzenie instalacji wod.-kan. a taki babol się pojawił. Wydaje mi się że jeszcze kilka tygodni temu pęknięcie było zdecydowanie mniejsze. Warto się bliżej zainteresować sprawą? Edytowane 7 Maja 2020 przez Jeremies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.05.2020 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Ale co pękło ? To strop czy wylewka ? Jak strop to opisz jaki gdzie peklo itd jak wylewka też coś więcej danych o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremies 09.05.2020 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Pęknięcie jest w wylanym stropie Teriva. Pokój z pęknięcie jest nad garażem. Pęknięcie jak pisałem idzie w poprzek pokoju, ma długość ok. 2 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 09.05.2020 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 jak pisałem idzie w poprzek pokoju, ma długość ok. 2 metry. jak w poprzek to wiele tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts