JanuszTracz 09.05.2020 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Witam, jestem w trakcie deskowania dachu. Podjechałem na budowę obejrzeć postępy. Zauważyłem, ze jest kilka szczelin między deskami, np jak zdjęciu: Szybkie pytanie, czy takie "nieszczelności" to normalna sprawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gredymin 09.05.2020 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Ja robiłem sam deskowanie, deski były dosyć suche, suszyły się około 3 miesiące letnie po przetarciu, nie robiłem luzów między deskami jak niektórzy radzą tylko układałem je szczelnie obok siebie i to był strzał w dziesiątkę bo teraz po około pół roku widzę, że szczeliny się porobiły, deski najwidoczniej doschły już pod papą. Także jak masz duże szczeliny jak na zdjęciu to z czasem może się jeszcze powiększyć. Edytowane 9 Maja 2020 przez gredymin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.05.2020 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Nic złego się nie dzieje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszTracz 11.05.2020 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Serdecznie dziekuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts