Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUPIE MATERIAŁY NA PRACE MAGISTERSKĄ========

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom
To zauwazyłam, ale sądzę, ze teściowa jest chwilowym gosciem, a zwykle uzytkownikiem o jakimś nicku 8) :D

To ma albo paskudny zwyczaj pisania tego na co aktualnie jest "zapotrzebowanie" albo brak mu/jej odwagi aby zawsze firmować to co wychodzi z jego umysłu własnym nickiem bądź nazwiskiem ;)

Mnie tam nauczono aby zawsze brac odpowiedzialnosc za to co sie powie albo napisze ;) i jak przecholuje z czymś to zawsze obrywam JA a przeciez takie niewygodne posty moglbym pisać z konta gościa zachowując anonimowość ;)

dlaczego tak odpowiadacie?? skoro naprawde potrzebuje i zwrócił sie z tym do innych??

Dopowiadam, ponieważ ten Pan szkoli się w zakresie

: MARKETING-REKLAMA,

A co z nego za marketingowiec będzie jak nie potrafi samodzielnie dotrzeć do potrzebnych mu informacji ;)

ROLA NOWOCZESNEJ TECHNOLOGII I INNE.

Jakby ten pan potrafił skorzystać z dobrodziejstw nowoczesych technologii, takich jak internet, to juz dawno miałby tych informacji aż za dużo :)

Tak Mariuszu tyle że w pracy nie mogą być same źródła internetowe, więc myślę że kolega wie co robi. Sam w lipcu broniłem pracę na drugim kierunku i mój promotor z góry mi powiedział że w pracy nie może być żadnych źródeł internetowych.

pzdr

Gość M@riusz_Radom
Medyk : Przeważnie "żródła internetowe" pisane są na podstawie jakichś mądrych książek i przeważnie spis tych książek jest umieszony w tych źródłach ;) Rozumiesz co mam na myśli..

Medyk : Przeważnie "żródła internetowe" pisane są na podstawie jakichś mądrych książek i przeważnie spis tych książek jest umieszony w tych źródłach ;) Rozumiesz co mam na myśli..

Oczywiście że rozumiem bo sam w ten sposób korzystałem. Jednej pozycji to szukałem po bibliotekach chyba ze trzy miechy, ale niektóre witryny nie podają źródeł i to jest najgorsze. Swoją pracę pisałem 7-8 miesięcy, ale efekt był fantastyczny.

pzdr

Oczywiście że rozumiem bo sam w ten sposób korzystałem. Jednej pozycji to szukałem po bibliotekach chyba ze trzy miechy, ale niektóre witryny nie podają źródeł i to jest najgorsze. Swoją pracę pisałem 7-8 miesięcy, ale efekt był fantastyczny.

pzdr

I znowu mnie nie zalogowało.

pzdr

MEDYK