Gość M@riusz_Radom 12.11.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 To zauwazyłam, ale sądzę, ze teściowa jest chwilowym gosciem, a zwykle uzytkownikiem o jakimś nicku To ma albo paskudny zwyczaj pisania tego na co aktualnie jest "zapotrzebowanie" albo brak mu/jej odwagi aby zawsze firmować to co wychodzi z jego umysłu własnym nickiem bądź nazwiskiem Mnie tam nauczono aby zawsze brac odpowiedzialnosc za to co sie powie albo napisze i jak przecholuje z czymś to zawsze obrywam JA a przeciez takie niewygodne posty moglbym pisać z konta gościa zachowując anonimowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 dlaczego tak odpowiadacie?? skoro naprawde potrzebuje i zwrócił sie z tym do innych?? Dopowiadam, ponieważ ten Pan szkoli się w zakresie : MARKETING-REKLAMA, A co z nego za marketingowiec będzie jak nie potrafi samodzielnie dotrzeć do potrzebnych mu informacji ROLA NOWOCZESNEJ TECHNOLOGII I INNE. Jakby ten pan potrafił skorzystać z dobrodziejstw nowoczesych technologii, takich jak internet, to juz dawno miałby tych informacji aż za dużo Tak Mariuszu tyle że w pracy nie mogą być same źródła internetowe, więc myślę że kolega wie co robi. Sam w lipcu broniłem pracę na drugim kierunku i mój promotor z góry mi powiedział że w pracy nie może być żadnych źródeł internetowych. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 12.11.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Ten gość to ja MEDYK, tylko coś mnie nie zalogowało.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.11.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Medyk : Przeważnie "żródła internetowe" pisane są na podstawie jakichś mądrych książek i przeważnie spis tych książek jest umieszony w tych źródłach Rozumiesz co mam na myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.11.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Swoją pracę magisterską (strategia marketingowa na przykładzie firmy, o której teraz baaardzo głośno)pisałam 2 miesiące, a ty byś tak chciał od razu.A fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.11.2004 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 To zauwazyłam, ale sądzę, ze teściowa jest chwilowym gosciem, a zwykle uzytkownikiem o jakimś nicku Może to i lepej, że teściowe tylko w gościach, a nie jako stały bywalec, albo co gorsza domownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Medyk : Przeważnie "żródła internetowe" pisane są na podstawie jakichś mądrych książek i przeważnie spis tych książek jest umieszony w tych źródłach Rozumiesz co mam na myśli.. Oczywiście że rozumiem bo sam w ten sposób korzystałem. Jednej pozycji to szukałem po bibliotekach chyba ze trzy miechy, ale niektóre witryny nie podają źródeł i to jest najgorsze. Swoją pracę pisałem 7-8 miesięcy, ale efekt był fantastyczny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 13.11.2004 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Medyk : Przeważnie "żródła internetowe" pisane są na podstawie jakichś mądrych książek i przeważnie spis tych książek jest umieszony w tych źródłach Rozumiesz co mam na myśli.. Oczywiście że rozumiem bo sam w ten sposób korzystałem. Jednej pozycji to szukałem po bibliotekach chyba ze trzy miechy, ale niektóre witryny nie podają źródeł i to jest najgorsze. Swoją pracę pisałem 7-8 miesięcy, ale efekt był fantastyczny. pzdr I znowu mnie nie zalogowało. pzdr MEDYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts