Redakcja 12.05.2020 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 MURATOR FINANSE - to nasz dział, w którym uzyskasz profesjonalną pomoc w doborze kredytu na mieszkanie, dom, działkę. Zapraszamy do kontaktu z naszymi specjalistami: MURATOR FINANSE - SPECJALIŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilo32 15.06.2020 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Witam serdecznie , moim marzeniem jest własny dom ...ale nie mam pojęcia czy spełnię jakiekolwiek warunki żeby dostać kredyt hipoteczny .Posiadam działkę wartą ok 120tys w centrum niewielkiego miasteczka ,chciałbym postawić na niej domek wielkości ok 100m w moim gospodarstwie domowym jest 5 osób mój dochód to 3600 netto ,i moje pytanie czy są jakieś szanse że któryś bank udzieli mi kredytu na budowę domu dziękuję za wszelkie informacje Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Zalewski 25.07.2020 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Kto tworzy gospodarstwo domowe? Ty i rodzice/rodzeństwo czy Ty i żona/dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts