jacogi 12.05.2020 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Witam, zostało mi sporo kleju po ocieplaniu domu a mam do położenia na ściany płyty karton-gips. Nada się do tego klej do styropianu czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 15.05.2020 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Szanowny Panie, klej do styropianu jest materiałem przeznaczonym przede wszystkim do wykorzystania przy pracach elewacyjnych. Najlepszym rozwiązaniem jest kontakt bezpośrednio z producentem wyrobu, aby skonsultować opisany przez Pana sposób wykorzystania tego konkretnego produktu. Jeśli produkt nie będzie do tego odpowiedni, to polecam użycie Śnieżka Acryl-Putz® KG31. Klej jest łatwy w urobieniu i aplikacji, wysoko elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts