Lygi_cybinka 12.05.2020 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Czołem, Wykończyłem murki oporowe ,studnie, taras itp cegłą klinkierową. Wydawało mi się to wówczas dobrym pomysłem. Teraz po kilku latach uważam że to mój największy błąd. Dlaczego? To stary 150 letni dom i taki nowoczesny klinkier kompletnie psuje klimat tego domostwa. Gdybym użył starej rozbiórkowej cegły... Ale nie użyłem i teraz się zastanawiam, jak naprawić ten błąd. Najbardziej oczywiste jest rozebranie wszystkiego i wymurowanie na nowo ale to najdroższa i najbardziej czaso i pracochłonna opcja. Może ma ktoś pomysł jak zrobić żeby klinkier nie wyglądał jak klinkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.05.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Piaskowanie mi przyszło do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lygi_cybinka 13.05.2020 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Piaskowanie mi przyszło do głowy. Jest to jakiś pomysł. jestem ciekaw jak klinkier by wyglądał po takim zabiegu. Musze to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts