mihalski 12.05.2020 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Pytanie niby proste , ale w interencie wiele jest sprzecznych opinii. Będę siał trawnik, nasiona już czekają. Mam nawóz Polifiska , tylko pytanie kiedy użyć przed siewem. Jedne źródła podają 21 dni przed ??? Inne minimum 7 dni przed siewem, ktoś pisze gdzieś , że firmy zakładające trawniki nawożą dzień przed bo im się spieszy....i też się nic nie dzieje Dziś w centrum orgodniczym usłyszałem, że nie nawozić przed siewem, tylko dopiero po pierwszym koszeniu zastosować nawóz , bo jak przed, to może popalić delikatne źdżbła trawy ... i bądż tu człowieku mądry - ELFIR rządzi - niech rozsądzi a poważnie to tyle dobrych rad daje, że wierzę w Panią wyrocznię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 12.05.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Na trawnik to raczej saletrzak ale to już na trawę a co przed tego nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts