monki1 13.05.2020 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Proszę znawców tematu i posiadaczy okien pcv firmy Wisniowski o podzielenie się spostrzeżeniami na ich temat. Czy te okna są solidniejsze niż np. Vidok i inne z podobnej półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.05.2020 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 W szerszej ofercie rynkowej od niedawna, pojawiają się wpisy osób oczekujących na montaże. Także ...nie widzę podstaw by znaleźć rzetelne informacje z praktycznych doświadczeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.05.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 W szerszej ofercie rynkowej od niedawna, pojawiają się wpisy osób oczekujących na montaże. Także ...nie widzę podstaw by znaleźć rzetelne informacje z praktycznych doświadczeń.. Ale za to w małym odstępie czasowym 2 pytania od jednopostowców o te okna. Zapewne przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 13.05.2020 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Dużo widzę takich pytań na fb. Zakładam (naiwnie?) że te okna mocno proponują w salonach (mają wysoką marżę że tak naciskają?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.05.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Dużo widzę takich pytań na fb. Zakładam (naiwnie?) że te okna mocno proponują w salonach (mają wysoką marżę że tak naciskają?). Marża wysoka. Ale cena wyjściowa z kosmosu z tego co wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monki1 14.05.2020 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Dużo widzę takich pytań na fb. Zakładam (naiwnie?) że te okna mocno proponują w salonach (mają wysoką marżę że tak naciskają?). Nam akurat poleca znajomy kierownik budowy. Trochę jednak obawiam się nowości, bo z tego co czytałam, to dobra forma jeśli chodzi o bramy i ogrodzenia, ale oknami zajmują się chyba dopiero od 2 lat. Dlatego dopytuję. Może ktoś,kto korzysta, bądź zna się na parametrach, potrafi mi doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.05.2020 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Nam akurat poleca znajomy kierownik budowy. Trochę jednak obawiam się nowości, bo z tego co czytałam, to dobra forma jeśli chodzi o bramy i ogrodzenia, ale oknami zajmują się chyba dopiero od 2 lat. Dlatego dopytuję. Może ktoś,kto korzysta, bądź zna się na parametrach, potrafi mi doradzić. Kierownikom też płacą z centrali za polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monki1 14.05.2020 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kierownikom też płacą z centrali za polecenia???[/QUO Uważasz, że okna Wiśniowski nie są warte uwagi/nie są lepsze od innych np. Vidok, Oknoplast? Kierownik jest zarazem naszym znajomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa7 14.05.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Zastanawiałąm się ale odpuściłam. Właściciel punktu nie sprawiał wrażenia godnego zaufania. Same okna miały w standardzie bajery do niczego mi nie potrzebne, niby gratis ale jak wiadomo "za darmo umarło". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.05.2020 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Kierownikom też płacą z centrali za polecenia???[/QUO Uważasz, że okna Wiśniowski nie są warte uwagi/nie są lepsze od innych np. Vidok, Oknoplast? Kierownik jest zarazem naszym znajomym. W temacie stolarki Oknoplast to marka nr 1 w kraju. Za nią idzie dobry marketing, produkt. Lata doświadczeń. Vidok też jest starą firmą (ponad 20 lat w oknach), ale dla odmiany bez takiego marketingu. Wiśniowski jest znany w bramach, fajnie wchodzi w ogrodzenia, drzwi, ale 2 lata w oknach (a w praktyce dopiero się pojawił w szerszej ofercie) to za mało by móc wysuwać takie wnioski. Już gdzieś wspominałem: kiedyś marka nr1 w oknach drewnianych weszła w PCW. Kompletnie nie rozumiała specyfiki okien. Myśleli że da się tak po prostu robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.05.2020 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Nam akurat poleca znajomy kierownik budowy. A jakie ma argumenty za tym produktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.05.2020 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Mam zamówione PRIMO 82. Zobaczymy jak będą się sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.05.2020 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Mam zamówione PRIMO 82. Zobaczymy jak będą się sprawować. O tym będzie można coś napisać za jakieś 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.05.2020 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 O tym będzie można coś napisać za jakieś 5 lat. No jak to, przecież w tym wątku już piszą o nich opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 15.05.2020 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 "Mam okna firmy X od 2 miesięcy , są ładne, nowoczesne a montażyści byli sympatyczni i szybko i sprawnie zamontowali". Takie opinie są do niczego. Na szybko to można oceniać naleśniki w knajpie, dały się zjeść i nie spowodowały rozstroju żołądka, są OK. Dla okien to minimum jedno gorące lato żeby się pogięły skrzydła i niezła zima żeby skutki tych wygięć odczuć. Realnie dopiero po zamieszkaniu, nie w trakcie budowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.05.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Zamówiłem w renomowanej firmie, zajmującej sie oknami od lat. Montaż na najwyższym poziomie.Jakim cudem mają się nagle profile VEKA z wyższej półki zacząć giąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.05.2020 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Jakim cudem mają się nagle profile VEKA z wyższej półki zacząć giąć? To nie cud. To fizyka. Użyj google to się przekonasz jak cudowne są "okna veka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.05.2020 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 No jak to, przecież w tym wątku już piszą o nich opinie. Gdzie ty widzisz w tym wątku opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monki1 15.05.2020 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 A jakie ma argumenty za tym produktem? Ponoć mają obecnie najlepszy sprzęt (maszyny) na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.05.2020 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Ponoć mają obecnie najlepszy sprzęt (maszyny) na rynku. Toś mnie rozbawił tym argumentem. Być może to prawda. Nie wiem. Nie byłem. Nie widziałem. Ale za to wiem, że posiadanie skrzypiec Stradivarius nie gwarantuje, że usłyszymy coś co pokazuje Lindsey Stirling. Za to przekonałem się, że rzemieślicze piwa są smaczniejsze od masówki i wiem też, że silniki do najlepszych samochodów składa się ręcznie... Mit obalony :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts