rabbit23 13.05.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Dachówka Braas Teviva - z przesunięciem czy bez? Dach dwuspadowy, 45st, bez pełnego deskowania. Widzę realizacje gdzie dachówka ta została ułożona symetrycznie, bez przesunięcia i taka wersja mi się bardzo podoba.Dostałem jednak informację (stoi jak byk w karcie produktu): "Dachówkę Teviva należy układać z przesunięciem zamków w kolejnych rzędach" Dekarz znajomemu powiedział, że tylko z przesunięciem to ułoży, a mi, że jeśli chcę, to ułoży bez przesunięcia. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rabbit23 16.05.2020 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Ktoś coś??Jeśli nie Teviva to na jaką wymienić, która pozwala na ułożenie symetryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts