prz_woj 14.05.2020 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Witam, Zabieram się za wykańczanie kawalerki 32m2. Stan deweloperski. Zastanawiam się czy zostawić układ jak na planie czy wydzielić niewielką sypialnię. Być może częściowo otwartą lub z przeszklonymi drzwiami, żeby doświetlały kuchnię. W kuchni będzie sporadycznie gotowane, więc aż tak duża nie jest potrzebna. Myślę, żeby wydzielić sypialnię w prawym dolnym rogu zmniejszając kuchnię. Prośba o opinię czy lepiej zostawić większą przestrzeń kosztem spania w "salonie" czy wydzielać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 14.05.2020 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Wg mnie zawsze lepiej mieć dodatkowy pokój - kosztem mniejszego salonu czy łazienki (i dobrze dobranych mebli) oraz dużo miejsca do przechowywania. Propozycja w załaczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prz_woj 14.05.2020 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 @WiosennaRosa dzięki wielkie za propozycję. O takim układzie nie pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.06.2020 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Przy takim ustawieniu udało się wszystko zmieścić, jednak trzeba trochę pokombinować by znaleźć więcej miejsca do przechowywania. Może wiszące szafki w sypialni, nad stołem lub w okolicy kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts