Patryk Paśnicki 15.05.2020 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy, gdzie bym nie czytał wszędzie jest napisane co innego, dlatego zwracam się z pytaniem do forumowiczów gdyż może tu otrzymam konkretną odpowiedź. Chcę kupić działkę budowlaną, lokalizacja jest dość fajna choć trochę pochyła, działki w tej okolicy to koszt 100zł/m2 i więcej, ta działka to koszt niecałe 70 zł za m2. I tu pojawia się problem, przez działkę przebiega rura kanalizacyjna (podgląd na zdjęciu). Moje pytanie "w jakiej odległości od tej rury mogę zacząć w przyszłości budowę domu? Zaznaczę że bardziej interesuje mnie granica działki o długości 21m gdyż jest ona wyżej i są z niej ładne widoki i czy wejdzie tam domek powiedzmy do 140 m2. Odpowiedź w sprawie kupna działki mam dać najpóźniej do wtorku. Liczę na pomoc. Pozdrawiam, Patryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts