Tritix 15.05.2020 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Witam. Potrzebuję pomocy w urządzeniu małego pokoju. W założeniu będzie to pokój dzienny, chciałbym tam mieć Tv, (kapanę / sofę czy coś podobnego) oraz stół do obiadu. Teoretycznie w mieszkaniu na codzień będą mieszkały 3 osoby. Nie mam pojęcia co, gdzie i jak ustawić by to miało ręce i nogi. Wszelakie narożniki wydają się zbyt ogromne, i będą przytłaczać pokój. Ma ktoś może jakąś inspirację, jak to by mogło wyglądać? Zapomniałem zaznaczyć wejście do pokoju, to jest ta wnęka na dole. https://prnt.sc/shfwkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endru2020 19.05.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Patrząc na rzut nasuwa mi się takie rozwiązanie: > w tym kąciku po prawej stronie od wejścia dałbym jakiś niewielki narożnik lub kanapę z taką większą pufą, która może robić za podnóżek jak i za stolik > na przeciwko na tej długiej ścianie powiesiłbym TV > stół z krzesłami dałbym w tym kąciku naprzeciwko wejścia na taras/balkon > między kanapą a stołem można wstawić np jakąś komodę Tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.06.2020 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Może tak? Po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts