Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wortale budowlane - badanie

Recommended Posts

Witam,

Nazywam się Krzysiek Jagliński i jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej dotyczącej m.in. internetowych wortali budowlanych. Jednym z jej elementów jest przeprowadzenie badania rynku za pośrednictwem ankiety. Zwracam się zatem do Was z uprzejmą prośbą o wypełnienie przygotowanej przeze mnie ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa, oparta o MySQL i pobiera jedynie numer IP. Jej wypełnienie zajmie Wam zaledwie kilka minut, a mnie pozwoli się nareszcie obronić :) Z reguły respondenci liczą na jakąś gratyfikację, cóż... ja liczę po prostu na Wasze dobre serca ;) - natomiast gdy uda mi się szczęśliwie ukończyć pracę i obronić się, opublikuję pełną treść pracy wraz z wynikami badań w moim serwisie - może komuś się przyda...

Liczę na Waszą dobrą wolę i pozdrawiam.

Ankietę znajdziecie na: http://kovy.art.pl/ankieta/

PS. Jestem niestety naturszczykiem w zakresie kodowania, więc wybaczcie mi wszelkie nieporadności w dostosowywaniu gotowego skryptu ankiety (RepleteSurvey) do moich potrzeb

Wypełniłam, ale napisz coś więcej o pracy...

Dziękuję Ci bardzo za wypełnienie :D

Pełny temat pracy to: "Badanie rynku i kampania promocyjno-reklamowa wspierająca wprowadzenie na rynek nowego internetowego wortalu budowlanego". Oprócz badnia ankietowego są tam jeszcze rozmaite analizy (SWOT, analiza konkurencji etc.) dotyczące głównie określeniu zapotrzebowania rynku na nowe przedsięwzięcie tego typu.

wydaje mi się że niemożliwe jest stworzenie drugiego takiego forum jak to. Wszystkie inne będą tylko budowlane, a to jest czymś znacznie więcej.

Nie tylko błyskawicznie dostaniesz odpowiedź na wszystkie poważne pytania budowlane, ale też informacje jak się odchudzać albo poradę laktacyjną ...

wydaje mi się że niemożliwe jest stworzenie drugiego takiego forum jak to. Wszystkie inne będą tylko budowlane, a to jest czymś znacznie więcej.

Nie tylko błyskawicznie dostaniesz odpowiedź na wszystkie poważne pytania budowlane, ale też informacje jak się odchudzać albo poradę laktacyjną ...

I tu masz rację. Ja jestem zalogowany jeszcze na kilku innch forum'ach budowlanych ale ... tamte to się chowaję do Muratorka.

A co do ankiety to wypełniłem choć nie lubię takowych wypeniać.