Kovy 12.11.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Witam, Nazywam się Krzysiek Jagliński i jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej dotyczącej m.in. internetowych wortali budowlanych. Jednym z jej elementów jest przeprowadzenie badania rynku za pośrednictwem ankiety. Zwracam się zatem do Was z uprzejmą prośbą o wypełnienie przygotowanej przeze mnie ankiety. Ankieta jest w pełni anonimowa, oparta o MySQL i pobiera jedynie numer IP. Jej wypełnienie zajmie Wam zaledwie kilka minut, a mnie pozwoli się nareszcie obronić Z reguły respondenci liczą na jakąś gratyfikację, cóż... ja liczę po prostu na Wasze dobre serca - natomiast gdy uda mi się szczęśliwie ukończyć pracę i obronić się, opublikuję pełną treść pracy wraz z wynikami badań w moim serwisie - może komuś się przyda... Liczę na Waszą dobrą wolę i pozdrawiam. Ankietę znajdziecie na: http://kovy.art.pl/ankieta/ PS. Jestem niestety naturszczykiem w zakresie kodowania, więc wybaczcie mi wszelkie nieporadności w dostosowywaniu gotowego skryptu ankiety (RepleteSurvey) do moich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.11.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Wypełniłam, ale napisz coś więcej o pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kovy 12.11.2004 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Wypełniłam, ale napisz coś więcej o pracy... Dziękuję Ci bardzo za wypełnienie Pełny temat pracy to: "Badanie rynku i kampania promocyjno-reklamowa wspierająca wprowadzenie na rynek nowego internetowego wortalu budowlanego". Oprócz badnia ankietowego są tam jeszcze rozmaite analizy (SWOT, analiza konkurencji etc.) dotyczące głównie określeniu zapotrzebowania rynku na nowe przedsięwzięcie tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 12.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 powstanie jakis nowy wortal o tematyce budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kovy 12.11.2004 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 powstanie jakis nowy wortal o tematyce budowlanej Kto wie, moze w przyszlosci powstanie... Na razie musi powstac praca magisterska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 12.11.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 wydaje mi się że niemożliwe jest stworzenie drugiego takiego forum jak to. Wszystkie inne będą tylko budowlane, a to jest czymś znacznie więcej.Nie tylko błyskawicznie dostaniesz odpowiedź na wszystkie poważne pytania budowlane, ale też informacje jak się odchudzać albo poradę laktacyjną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 12.11.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 ... analiza konkurencji.... uuuu, to koniecznie przejrzyj wątki zawierające słowo "forumoholik", "forumozależny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.11.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Wypełniłem. Na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 14.11.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 na uprzejmą prośbę, uprzejma odpowiedź Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 14.11.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lawy 15.11.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Wypełniłem I jestem ciekaw bo nie ma to jak dobra konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 16.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Wypełniłam - powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 16.11.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Masz to odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.11.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 No i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kovy 18.11.2004 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety i oczywiście proszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.11.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 No to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 18.11.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 skoro ładnie prosisz to też ode mnie masz +jedną ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 18.11.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Też wypełniłem.Wydaje mi się , że 2 punkty ankiety są praktycznie identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 23.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 wydaje mi się że niemożliwe jest stworzenie drugiego takiego forum jak to. Wszystkie inne będą tylko budowlane, a to jest czymś znacznie więcej. Nie tylko błyskawicznie dostaniesz odpowiedź na wszystkie poważne pytania budowlane, ale też informacje jak się odchudzać albo poradę laktacyjną ... I tu masz rację. Ja jestem zalogowany jeszcze na kilku innch forum'ach budowlanych ale ... tamte to się chowaję do Muratorka. A co do ankiety to wypełniłem choć nie lubię takowych wypeniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.11.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Proszę bardzo, wypełniłam. Pewnie nie zdziwisz się, że wyjdzie, że prawie wszysy korzystają z Muratora, zarówno "papierowego" jak i wirtualnego.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts