boconek03 17.05.2020 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Witam, zerwałem starą podłogę drewnianą na legarach, około 15m2. Mam teraz gołą płytę, na to położę eps100. Docelowo mają być płytki.Czy takie coś jak w linku poniżej się nada? Mam 5-6cm miejsca. Nie mam możliwości wynajęcia firmy od wylewek do tak małej powierzchni więc szukam materiału samemu. https://www.castorama.pl/posadzka-cementowa-kreisel-442-25-kg-id-15343.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.05.2020 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 To jest raczej produkt do niwelowania nierówności i uzupełniania ubytków ma niewielką tolerancję stosowania bo do 10 mm.Lepiej np Baumit Wylewka betonowa ma możliwość stosowania grubszej warstwy, a taniej wyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 17.05.2020 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 W specyfikacji jest że grubość od 10 do 100mm.Czy lepiej zamówić jakiś beton na aucie z betoniarni i we wiadrach nosić? Czy to jednak inny materiał trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.05.2020 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Przelicz ile Ci go potrzeba, ile to worków, ile betonu gotowego. Co bardziej się opłaca i ile Cię będzie kosztowało nie tylko kasy, ale i wysiłku. Wybierz mądrze, a to będzie dla Ciebie najrozsądniejsze rozwiązanie. Ja dałem przykład, mój z tych dwóch jest tańszy. O betonie z betoniarni nic nie pisałeś. Gdybym to ja robił zrobiłbym wylewkę sam piasek rzeczny, cement i woda na zasadzie półsuchej zaprawy o grubości pożądanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 18.05.2020 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts