PrzemoBuduje 17.05.2020 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzien dobry, fachowcy ktorzy robili mi szpachlowanie scian, mieli przygotowac sciany pod malowwanie (czyli z gruntowaniem). Jednak ich gruntowanie srednio wygladalo, postanowilem przejechać wszystko bialą śnieżką gruntem. Efekt jest bardzo slaby, oni malowali pedzlem i widać te smugi po pędzlu. Dodam, że na kwałku sciany malowałem jeszcze 2x farba sniezki ale nadal sa lekko widoczne te smugi. Jak wyjsc z tej sytuacji najlepiej ? Dodam, że z fachowcami nie mam juz za bardzo kontaktu. Fachowcy gruntowali gruntem MAPEI MAPEGRUNT PLUS (gleboko penetrujacy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 17.05.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Kup farbę gruntującą np. https://www.google.com/search?q=beckers+farba+gruntuj%C4%85ca&oq=beckers+farba+g&aqs=chrome.2.69i57j0l7.8783j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 i na to prawdziwą farbę.Śnieżkę sobie odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBuduje 17.05.2020 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Kup farbę gruntującą np. https://www.google.com/search?q=beckers+farba+gruntuj%C4%85ca&oq=beckers+farba+g&aqs=chrome.2.69i57j0l7.8783j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 i na to prawdziwą farbę.Śnieżkę sobie odpuść. OK sprobuje gdzies na kawałku sciany A co masz na mysli prawdziwa farbe ? Czyli jaką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 17.05.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Np. Kabe Perfekta,Beckers Designer White.Malowałem tym i fajnie siadło.Malowałem 1 x gruntującą i 2 x docelową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 17.05.2020 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Trzeba było przetrzeć te smugi papierem/gąbką ścierną, bo jak są głębokie, to żadna farba gruntująca nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts