KKAROL94 19.05.2020 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Witam, zwracam się do Was z pytaniem odnośnie wykonania nowej posadzki w starym budownictwie. Problem jest tego typu, że po wizytacji wykonawcy, powiedział, że mam skuć całą posadzkę do ziemi, wybrać trochę starej, wyrównać nową warstwą piasku, potem on na to da folie czarną i na to styropian, potem wylewka. Nie jestem do końca przekonany co do foli bezpośrednio na ziemię. Nie lepiej zrobić chudziaka, i dopiero na niego folia dalej styropian i posadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2020 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Ja mam zrobione tak jak piszesz, tak jak myślisz też bym zrobił bo to sprawdzone i dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKAROL94 20.05.2020 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Czyli bezpośrednio na ziemię jest ok, ale lepiej zacząć od chudziaka tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.05.2020 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Sorry, niekiedy niezrozumiałe piszę.Ja mam chudziak na to papa(izolacja) i styropian. Tak też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts