rufus111 20.05.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Witam wszystkich. Ostatnio zakupiłem schody strychowe 4STEP: EXTRA 46mm, po zamontowaniu okazało się że na całym dłuższym lewym boku są nieszczelne. Wieje zimnym powietrzem i prześwituje światło pomiędzy skrzynią a włazem. Zrobiłem zdjęcia nieszczelności i wraz z reklamacją wysłałem do przedstawiciela producenta. On przesłał do specjalistów. Dostałem bardzo krótką odpowiedź " poziomy przekątne " i tylko tyle. Wkurzyłem się, pomierzyłem wszystko i okazało się że krzywo są założone zawiasy na skrzyni. Różnica pomiędzy prawym a lewym zawiasem jest 3mm. Po dokładnych oględzinach okazało się że wycięcie na uszczelkę pomiędzy lewą dłuższą stroną skrzyni a krótszą wynosi ok 2mm. Pomierzyłem poziomy i wyszło że wszystko jest ok. Wysłałem kolejne zdjęcia. Opisałem swoje spostrzeżenia i cisza. Nawet nikt nie raczył przyjechać i na miejscu dokonać sprawdzenia, oględzin tylko wysłużyli się moją osobą. Jestem rozczarowany bo schody wcale nie były tanie a jakość dużo gorsza niż innych producentów, nie wspomnę już o potraktowaniu klienta. Sprzedać to i owszem, a później kliencie radź sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufus111 20.05.2020 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts