lardux 20.05.2020 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Cześć Mam problem jak pociąć płytki pod prysznic półokrągły - prysznic ma wymiary 90x90 (dwa boki po 90 cm i półkole z drzwiami otwieranymi na zewnątrz - taki https://www.radaway.pl/kategoria/essenza-new-black-pdd/)- chcemy go zamontowac bez brodzika - na płytkach- płytki sa 60x60- odpływ liniowy o szerokości 75cm Jak pociąć płytki, żeby był spad do odpływu, drzwi się otwierały bez problemu, i nie było progów między kolejnymi płytkami? Montował ktoś coś takiego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMops 20.05.2020 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Z doświadczenia wiem że kabina bez progu do tego niski\płaski brodzik lub jak u ciebie odpływ liniowy to nie jest najlepsze rozwiązanie chyba że nie przeszkadzać ci będzie używanie mopa po każdym prysznicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lardux 21.05.2020 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Cześć Nie wiem z jakiego rodzaju prysznicem miałeś do czynienia, ten ma uszczelki zamykające kabinę - teoretycznie Drzwi po zamknięciu maja osiąść na uszczelkach, więc woda nie powinna się wydostawać - może opisz swoją sytuacje/doświadczenie - może przydać się czy to mi czy to komuś innemu.. A co do przedmiotu tematu - ktoś cos? Może jakiś filmik widzieliście gdzieś w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts