rafal3net 20.06.2020 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 A zapytam o cos podobnego, Jak zagescic pod plyte pierwsza warstwe pospolki na glinie? Glina moze sie uplastycznic pod wplywem wody i wibracji. Wiec zageszczanie zageszczarka wibracyjna odpada? Ktos wie jak to zrobic poprawnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 20.06.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 A zapytam o cos podobnego, Jak zagescic pod plyte pierwsza warstwe pospolki na glinie? Glina moze sie uplastycznic pod wplywem wody i wibracji. Wiec zageszczanie zageszczarka wibracyjna odpada? Ktos wie jak to zrobic poprawnie ? Jak nie będzie wody, to nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal3net 21.06.2020 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Ale to nie rozwiazuje problemu, od samych wibracji glina sie uplastycznia i niepotrzeba wody wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal2020 22.06.2020 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Jedynie warstwa 30 cm klińca wpadła mi na myśl;) a druga sprawa to koparka wokół wykopu też jeździła i glina się uplastyczniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 22.06.2020 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Na działce mam glinę i wykonawca zrobił płytę bez problemu, tylko bardzo się spieszył żeby zagęścić 1 warstwę przed deszczem. Nie pamiętam, czy na gruncie rodzimym dawał włókninę. Wcześniej robiłem badania gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts