KamilaK. 22.05.2020 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Witam, Proszę o opinię bo już sama tracę orientację czy ja się czepiam czy rzeczywiście położone u mnie płytki nie zostały wykonane poprawnie. Płytki na ścianach w łazience są położone w równych odstępach. Nie są idealnie równo przylegające ale nie rzuca się to w oczy. Niepokoi mnie natomiast docinanie płytek i wszystkie rogi którymi zostały obłożone. Również płytki na podłodze w przedpokoju nie zostały równo położone. Załączam zdjęcia. Będę wdzięczna za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość p_n_usunięte 23.05.2020 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Witaj KamilaK Przykro mi to powiedzieć ,lecz niestety ta praca jest spartolona.To moje osobiste zdanie. Masz całkowitą rację że Ci się nie podoba a nie że się czepiasz. Płytki na ścianie w rogu pierwsze zdjęcia położone nie w pionie stąd nierówność fugi w rogu (weź małą poziomicę i sprawdź) Listwa narożna zdj. nr.3 łączenie przy podłodze tak się nie robi tylko kupuje się odpowiednią długość. Płytki podłogowe zdj.nr.4 opadnięta klawisze jak w starym fortepianie.Reszty nie chciałbym oglądać..Jeśli jeszcze nie zapłaciłaś pseudo-majstrowi to albo każ mu to poprawić (co wątpię że zrobi) >bo trzeba część skuć i układać od nowa. Druga opcja nie zapłać mu za źle wykonane zadanie. Mniemam że masz podpisana jakąś umowę o dzieło z tym panem,bo z tym możesz dochodzić swoich praw. Jeśli nie masz to nic nie wskórasz tylko tyle że zaoszczędzisz jakieś tam pieniądze. pozdrawiamplasticfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 23.05.2020 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ja pierwszy raz kafelkowałem. Łacznie jakies 180m2 i jak widać chyba dobrze zrobiłem. W narożnikach na ścianach to chyba tylko niedbale silikon położono, ale podłoga to jakiś koszmar jest. Te docięcia,, listwy w narożnikach robiło sie 20 lat temu może. Jak sie nie ma sprzętu to zawozi sie do specjalisty i szlifuje sie krawedz w 45 stopni. Fugi położone chyba po pijaku... To że płytki nie trzymają poziomu ... Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaK. 25.05.2020 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Bardzo dziękuję za Wasze opinie. Tak właśnie mi się wydawało, że praca została wykonania źle Miałam umowę, tylko co z tego skoro poprawić się nie da bez kłucia na które nie mam już siły... Z pieniędzy też mi nic nie przyjdzie. Efekt już jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts