mpiotrek 23.05.2020 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Cześć, niestety umówiona ekipa od poddasza wystawiła mnie do wiatru (ponad 2 m-ce opóźnienia). Poszukuję w związku z powyższym dobrej ekipy (mile widziane polecenia). Jeśli dobra ekipa, to nie tania - nie będę się targować o każdą złotówkę - liczy się jakość Co do terminu - tutaj jest sprawa napięta - chciałbym ocieplenie rozpocząć w trzeciej dekadzie czerwca. Wiem, że może być ciężko, ale w razie gdyby ktoś miał namiary na zespoły, które mają okienka w tym terminie, serdecznie proszę o namiary. Do ocieplenia ok. 180 mkw poddasza (5 okien dachowych). Dach dwuspadowy + garaż w bryle budynku. Miejsce - okolice miejscowości Żabia Wola k. Grodziska Maz. Pozdrawiam. Edytowane 23 Maja 2020 przez mpiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 01.06.2020 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć, niestety umówiona ekipa od poddasza wystawiła mnie do wiatru (ponad 2 m-ce opóźnienia). Poszukuję w związku z powyższym dobrej ekipy (mile widziane polecenia). Jeśli dobra ekipa, to nie tania - nie będę się targować o każdą złotówkę - liczy się jakość Co do terminu - tutaj jest sprawa napięta - chciałbym ocieplenie rozpocząć w trzeciej dekadzie czerwca. Wiem, że może być ciężko, ale w razie gdyby ktoś miał namiary na zespoły, które mają okienka w tym terminie, serdecznie proszę o namiary. Do ocieplenia ok. 180 mkw poddasza (5 okien dachowych). Dach dwuspadowy + garaż w bryle budynku. Miejsce - okolice miejscowości Żabia Wola k. Grodziska Maz. Pozdrawiam. Zachęcam do zapoznania się z lista certyfikowanych wykonawców Rockwool. Poniżej znajduje się adres pod którym odnajdziesz certyfikowanego wykonawce w swoim regionie https://www.rockwool.pl/wsparcie/znajdz-wykonawce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts