uniwerstal 25.05.2020 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Panowie, pytanie jest proste i chodzi o ekonomię:Na co cenową i jakie są różnice w cenie materiału (nie wykonania)Porothermu na zaprawę, klej i pianę. Czy duża jest różnica cenowa jeżeli chodzi o układanie porothermu na klej a pianę ?Czy można zaoszczędzić ? Pianoklej wychodzi dosyć drogo, a jak zwykły klej ?Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 25.05.2020 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Najtaniej wyjdzie na zaprawę z betoniarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 26.05.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Ja robiłem na zaprawę z betoniarki. W mojej ocenie to najlepszy system do Porothermu. Bez względu na cenę. Oczywiście ekipa musi być dobra, bo zaprawa zaprawie też równa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts