adi9500 25.05.2020 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Witam mam działkę budowlaną na której od początku roku mam prąd w taryfie G11 dostałem taką taryfę na działkę rekreacyjną ponieważ plany budowy początkowo były odległe jednak mam zamiar zacząć budowę w tym roku.Buduje sam nie udostępniam prądu nikomu czy zmieniać z G11 na C11 czy nie robiąc tego mogą być z tego jakieś konsekwencje ma ktoś podobne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 25.05.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Zdajesz sobie sprawę z tego ilu ludzi walczy o g11 na czas budowy? Nie zrujnuj takiego daru. Buduj i się nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.05.2020 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Nic nie zmieniaj - jest OK:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 25.05.2020 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 A znalazłeś cokolwiek w dokumencie "Zasady kwalifikacji odbiorców do grup taryfowych G i C" lub podobnym, co by mówiło, że budowa kwalifikuję się pod taryfę z grupy C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 27.05.2020 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Ja musiałem "stanąć na głowie" żeby do niezabudowanej działki dostać taryfę G, a Ty chcesz z własnej woli C? Gdy załatwiałem w energetyce taryfę G do działki wiedzieli, że będę się tam budował. RB-tkę podłączał mi facet, który na co dzień pracuje w ZE. Nikt nie miał zastrzeżeń to tego że będę się budował wykorzystując taryfę G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.05.2020 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Witam mam działkę budowlaną na której od początku roku mam prąd w taryfie G11 dostałem taką taryfę na działkę rekreacyjną ponieważ plany budowy początkowo były odległe jednak mam zamiar zacząć budowę w tym roku.Buduje sam nie udostępniam prądu nikomu czy zmieniać z G11 na C11 czy nie robiąc tego mogą być z tego jakieś konsekwencje ma ktoś podobne doświadczenia? co ta zmiana ma na celu? :confused::bash: Edytowane 27 Maja 2020 przez gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 30.05.2020 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Aby zmienić C11 na G11 w budynku już zamieszkanym pisać pismo do Tauronu czy coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts