Robert.Js 28.05.2020 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Chodziło mi o to, ze odwoływanie sie do doświadczeń z bloku nie ma sensu w przypadku budowy domu. Jesli budujesz dom, to chyba po to by był wygodniejszy od mieszkania? Źle zrozumiałem twoje pytanie. Pewnie że tak, po to buduje się dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert.Js 21.06.2020 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Witam Odświeżam temat bo dłuższym czasie. Były przemyślenia i rozmowy z architektem. Poniżej podysłam 2 propozycję. Czekam na cenne rady i życze miłej niedzieli lub Pozdrawiam Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Robert.Js Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Happek 07.02.2021 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Odgrzebie kotleta ale widzę że kolega zagląda na forum tylko tutaj cisza. Wybrałeś coś? Patrzyłeś na? https://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-bukowej-38.html Masz kotłownie z wyjściem na zewnątrz, masz łazienki oddzielone od sypialni, masz prosta bryłę. Wiadomo prysznic w WC by się przydał, może pralnia w kotłowni może w garderobie i kilka innych może ale ogólny zarys... Mi też zamieszali tutaj o kotłowni i łazienkach przy sypialni że to ble i złe a chciałem mieć osobne wejście do kotłowni i nie chce mieć jej przy wiatrołapie. Ewentualnie jeśli nie Dom przy Bukowej 38 to 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts