Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdun Darek B napisał:
Niby nie wkład , że niby piec ?

Szyba narożna i akumulacja ?

Jaki % ciepła wyemituje szkło a ile zostanie do tej akumulacji ?

Tyle wyemituje ile założysz w obliczeniach i konstrukcji drzwi.....

d7d napisał:
Dużo jeszcze zostało do końca? Jutro koniec prac i pierwsze wygrzewanie ?

Czekamy na kolanka by mozna było dokończyc komin iby Etna mogła zapłonąć. Reszta na Priv - by uniknąć retorycznych pytań i teorii od "speców" od siedmiu boleści chcących opatentować koło

:lol2:

Pozdrav

forscher napisał:
Czekamy na kolanka by mozna było dokończyc komin iby Etna mogła zapłonąć. Reszta na Priv - by uniknąć retorycznych pytań i teorii od "speców" od siedmiu boleści chcących opatentować koło

Pozdrav

To jest prośba żebyś nie zaśmiecał forum swoimi wypocinami bo to jest znikomo interesujące. A jak chcesz uniknąć pytań to idź do piaskownicy. Tylko nie zapomnij szpadelka bo będą pytania!!

StefanW napisał:
To jest prośba żebyś nie zaśmiecał forum swoimi wypocinami bo to jest znikomo interesujące. A jak chcesz uniknąć pytań to idź do piaskownicy. Tylko nie zapomnij szpadelka bo będą pytania!!

:D

Nad podobnymi uwagami zacznę się zastanawiać wówczas, gdy między nie znaczącym nic słowem "StefanW" a słowami "Zarejestrowany Dec 2013 Skąd Rumia Kod pocztowy 84-230" pojawią się słowa MODERATOR FORUM.

Dopóki takich słów nie ma powyższymi tekstami możesz częstować swoich kolegów - w przytoczonej przez ciebie - piaskownicy.

Jest mi naprawdę (nie)przykro że moje posty nie wpisały się w krąg twoich zainteresowań :lol2: Może twoich wspomnianych wyżej kolegów one zainteresują.

PS a od poniedziałku kolejna dawka "wypocin" :D

gotowy ?

:wiggle:

d7d napisał:
Obudowa czeka teraz na tynk?

Kiedy będą kolanka i pierwsze rozpalenie ognia w ETNIE ?

Z opcji jakie mam najpewniej będzie tynk.

Liczę na to, że pierwsze odpalenie nastąpi po niedzieli.. Chyba zarówno ekipie jak i mi zależy na tym by Etna jak najszybciej zapłonęła :)

https://www.youtube.com/watch?v=VMtZ8pgSoa0

Pozdrav

P.S. powyższy wpis użytkownika na S. wskazuje, że nie pozostaje mi nic innego jak się z Tobą zgodzić. :lol2:

Jeszcze wczoraj myślałem że przynajmniej on się uchował... Niestety.. :lol2:

Hej

z powodu tego, iż niektórzy handlarze działający na tym forum wyżej sr..ą niż d..e mają (i o dziwo - tym razem - nie mam na myśli tak zwanych "zdunów") nie miałem możliwości wczoraj zamieścić aktualnych zdjęć. Nadrabiam więc te zaległości.

Pozdrav

PS wciąż czekam na kolanka by móc odpalić Etnę

:)

20161031_154107a.jpg

20161031_154037a.jpg