kamkar91 27.05.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Witam, dzisiaj elektryk uruchomił mi rolety zewnetrzne podtynkowe i okazało się że rolety nie zsuwają się do końca, w połowie się zacinają, zauważyłem że aretki w prowadnicach nie mają luzu i dlatego się zatrzymują. Czy to wina ocieplenia? Po montażu rolet wszystko działało dobrze. W jaki sposób można to naprawić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.05.2020 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Zacząć od sprawdzenia czy w prowadnicavh nie ma syfu i czy przypadkiem ich nie pozaginali Pamiętam jak kiedyś klient chciał mnie wezwać do naprawy ale gdy zaczęliśmy rozmawiać okazało się że w prowadnicy jakimś cudem był wcisniety kawałek styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 27.05.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2020 Ja bym przyłożył poziomice do ramy lub prowadnicy czy nie została wybrzuszona (odepchnieta od sciany) w połowie wysokości okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts