massi 28.05.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Hej. Lawy mam wylane w folii i niedlugo murowanie z bloczków. Mam w projekcie izolację poziomą zapisaną folie. Nurtuje mnie jedna rzecz. Wiele razy widziałem że taka folia jest rozwinięta na ławie i tyle. Na tym murowane bloczki. Dlaczego jej się nie klei do ławy ani nic takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2020 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Nie klei się bo nie ma takiej potrzeby. Bloczek i kolejne warstwy ją docisną. Ale ja i tak uważam, że lepsza jest papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massi 28.05.2020 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Pytanie może głupie- jeżeli bloczek nie będzie związany z ławami tylko położony na foli to nie przesunie domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Nie, właśnie chodzi o to aby nigdzie nie był trwałe związany.Tylko właśnie oddzielony izolacją. A odpowiadając na pytanie,gdyby się dało to dobrze wybudowany dom gdyby ktoś go mógł przesunąć powinien spaść z fundamentu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts