jahur 29.05.2020 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Witam serdecznie.Mamy zlewozmywak z kwarcu kompozytowego.Niema tam otworów pod baterie i tu mam pytanie czym najlepiej wiercić taki otwór w takim materiale?Poniżej link do owego zlewozmywaka.Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziekuje. https://www.google.com/search?q=zlewozmywak+jayson&client=safari&channel=iphone_bm&prmd=isnv&sxsrf=ALeKk03JZEzz7VNahn-XIVtS-XYvIfXvDw:1590770970490&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj1n_XUw9npAhXN0KQKHZCaAW8Q_AUoAXoECAoQAQ&biw=414&bih=622#imgrc=iqoJ3Ppwz6a3oM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość p_n_usunięte 29.05.2020 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Witam Pytanie czy na zlewie są zaznaczone duże 2 kropki? Obróć zlew i spójrz od dołu czy są tam nacięcia pod baterię. Jeśli są obejrzyj film Jeśli nie ma to pozostaje kupić otwornice diamentowa do gresu na sucho i samemu wywiercić otwór. Na przykład taka o średnicy jaka jest wymagana dla baterii. Pozdrawiam plasticfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahur 30.05.2020 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 A dziekuje bardzo.Juz ogarnąłem.Owszem sa dwie kropki i od spodu kółka jakby nacięte. Zrobilem to swoim sposobem. Nawierciłem wokol wycięcia i elegancko poszlo.Dziekuje serdecznie za odpowiedz i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts