ezg2014 30.05.2020 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Jeżeli to zły dział to z góry przepraszam. Szukam grilla przenośnego najlepiej na kółkach (ale to akurat nieistotne). Chciałbym, żeby grill był zamykany i z popielnikiem. Jest pełno takich grillów. Ale mnie zależy, żeby miał też możliwość regulacji wysokości ustawienia rusztu/kratki , na której grilluje się żywność. Wszystkie grille zamykane, które widziałem nie miały możliwości ustawienia wysokości rusztu. Czy gdzieś można znaleźć taki grill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iLuminary 30.05.2020 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Jest pełno takich grillów. Wystarczy się przejść chociażby do Leroy Merlin albo Selgrosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 30.05.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Wpisz sobie grill angular na allegro - kupiłem 2 lata temu bo najwięcej osób go kupowało mimo dość wysokiej ceny - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iLuminary 31.05.2020 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Wpisz sobie grill angular na allegro - kupiłem 2 lata temu bo najwięcej osób go kupowało mimo dość wysokiej ceny - rewelacja W Leroy Merlin był podobny w promocji, przeceniony z 700 na 350. Dwa razy większy niż angular. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts