Ejhes 31.05.2020 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Witam, chodzi mi o ogrzanie dobudówki do starego domu drewnianego. Jest zbudowana z pustaków i obita błazeria. Co proponujecie? A jeszcze jedno brak w niej jakiejkolwiek wentylacji, zamontowanie w ścianie nawiewnika wystarczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 31.05.2020 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 klimatyzator.A wentylację trzeba zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ejhes 31.05.2020 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 hmm myślałem o postawieniu kozy i wyprowadzeniu komina na zewnątrz po ścianie, tylko nie wiem co zrobić z wentylacją do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts