franekF 13.11.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Szukam jakiegoś info na ten temat. Jak to zrobić? Może jakieś adresy (W-wa lub Bielsko-Biała)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Franio, ale cudny domek się zapowiada!Pozdrów moje ukochane Beskidy! Co do okiennic - zajrzyj na moje tematy - jak samemu zaprojektować dom i okno w łazience - podałam namiary na firmę Gebauer, ale można też np. zamówić w firmie Ferno i u stolarzy, najlepiej tych, którzy produkują okna i okiennice zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.11.2004 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Chyba najlepiej byłoby znaleźć łebskiego stolarza, ale gdzie takiego znaleźć? Toż to prawdziwy skarb.Przejadę się do Gebauera zobaczę na miejscu jak to u nich wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Mam w rodzinie Górali - stolarzy, cieśli, murarzy.Jak to u fachowca - wszystko się da zrobić, nie ma sprawy...tylko że potem różnie z tym bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts