KUBEK1978 31.05.2020 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Mam pytanko, co powinno być łącznikiem dwóch kleszczy z krokwią ? skręcanie na śruby z dwóch stron czy śruba ciesielska. Mój wykonawca chce użyć wkrętów i tak mnie do tego przekonuje pewnie też z wygody. Śrubami pewnie można bardziej dociągnąć jak w murłatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.06.2020 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Po dwie śruby na złączu lub cztery wkręty ciesielskie. Naprzemiennie po dwa z każdej strony o długości równej sumie grubości kleszczy i krokwi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBEK1978 06.06.2020 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 OK. dzięki Andrzej. Mam już powkręcane ciesielskimi ale zostały w niektórych szpary po kilka mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.06.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Trzeba wykręcić wkręty. Ścisnąć krokiew z kleszczami ściskiem stolarskim i wkręcić wkręty lub zastosować śruby minimum M10 i powiększone podkładki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts