Aderjan 31.05.2020 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Witam. Przymierzam się do wymiany podłogi w mieszkaniu. Zerwałem kilka klepek z parkietu i moim oczom ukazał się widok jak na zdjęciach. Ogólnie parkiet odchodzi bez większego problemu. Czy ktoś wie co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.05.2020 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Wygląda na jakiś klej do parkietu, na Subit to nie wygląda bo jest zbyt brązowy ten szkodliwy jest bardziej czarny. Cokolwiek to jest będziesz i tak musiał to usunąć przed położeniem innej posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aderjan 01.06.2020 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A jakieś sugestie czym się tego pozbyć we własnym zakresie? Mam niecałe 15m kwadratowych więc myślę że mało która firma podjęłaby się tego zadania tym bardziej że w okolicy takich ludzi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 01.06.2020 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Zaostrzoną szpachelką, skrobakiem do farb, tym czym będzie Ci łatwiej. Powinno łatwo się oczyścić do czystego betonu. Powierzchni nie jest jak sam piszesz wiele więc dwa dni na uporanie się z powłoką powinno Ci wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts