MichaŁDZ 31.05.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Witam.Przejrzałem chyba cały dział i nie znalazłem podobnego pytania.Mam działkę rekreacyjną 500m którą odwiedzamy w weekendy oraz w wakacje wraz z żoną i córką. Na działce jest aktualnie wychodek z niewielką beczką (50L) której opróżnianie (najtaniej 80zł za beczkowóz do 2,5m3) zwyczajnie się nie opłaca. Na działce okazało się, że teść zakopał zbiornik 1000L i chciałnbym go wykorzystać do zrobienia szamba wyłącznie do wc. Myślicie że to będzie dobry pomysł? Czy kompakt WC ze spłuczką to dobry pomysł?W szambiarkach są rury o średnicy 110mm, otwór w zborniku 100mm - wycięcie otworu na rurę pcv 160mm + pokrywa i do tego odpowietrzenie wystarczy, czy należy zrobić coś jeszcze?Myślałem także nad podłączniem drugiego takiego zbiornika do pierwszego ze spływem + filtr.Będę wdzięczny za odpowiedzi i sugestie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 31.05.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Tu jest podobny artykuł - może Ci pomóchttps://muratordom.pl/instalacje/instalacja-kanalizacyjna/plastikowe-szambo-aa-c9un-3Skw-kk2k.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts