Maras1988 02.06.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Witam. Jestem praktycznie po wygrzaniu wylewki anhydrydowej. Chciałbym wykonać test foliowy i sprawdzić czy mogę już zamontować panele. Mam teraz pytanie. Czy ten kawałek folii (1m2)przykleic szczelnie do posadzki która ma 55 stopni czy muszę ją schłodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 02.06.2020 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Witam. Jestem praktycznie po wygrzaniu wylewki anhydrydowej. Chciałbym wykonać test foliowy i sprawdzić czy mogę już zamontować panele. Mam teraz pytanie. Czy ten kawałek folii (1m2)przykleic szczelnie do posadzki która ma 55 stopni czy muszę ją schłodzić? folia musi być przezroczysta, nieuszkodzona. Należy bardzo szczelnieprzykleić do odkurzonej powierzchni jastrychu i zostawić w trakcie grzania pełnego na 24 godziny. Jezeli pod folią nie ma skroplin pary wodnej to jastrych jest gotowy do układania okładxiny podłogpowej. Najlepiej przykleić folię w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maras1988 02.06.2020 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 A może być czarna? Bo już przykleiłem szczelnie. Zobaczymy co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts