Jagna 14.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 U mnie dom już prawie gotowy i mogę z czystym sumieniem polecić moją ekipę: są solidni, bardzo sprawni, nie piją, pracują dłuuugie godziny, na budowie jest czyściutko i sympatycznie. Dodatkowo szef ekipy ma dostęp do bardzo promocyjnych cen wyrobów Faelbet i ma też namiary na tanią więźbę jakby co... Kontaktować się proszę na numer mojego męża: 0-606-20-00-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 14.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Witaj To całkiem interesujące. A jakie mają w przybliżeniu ceny robocizny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.11.2004 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 maxymov, to pewnie zależy od projektu i zakresu prac. Ja tylko miałam dać ogłoszenie, najlepiej będzie zadzwonić do mojego połowica (0-606 20 00 30) i się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betrailer 24.11.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Cześć! A z jakich okolic ta ekipa bo ja kogoś na budowę do Szczecina potrzebuję. Pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts