adam_mk 13.06.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Tylko trochę mnie tu nie było i już jakaś dziwna mniemanologia zapanowała... A są przecież dostępne książeczki do fizyki i biologii z zakresu szkoły średniej! Bardzo zaciekawiły mnie te kanały pokrywane TLENKIEM srebra...Nowość jakaś?No i ... bakteriobójcze!Od kiedy? Coś mi umknęło? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.06.2020 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Nie otwieram okien z powodu owadów i zapachów Dlatego pewnie masz na dworze świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RedEd 21.06.2020 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Nie oglądałem tego filmu Mam ziemniaczanke niedaleko i kompostownie trochę dalej więc nie otwieram okien z przyzwyczajenia Pozdrawiam PS najbliżej mam piekarnie bo ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts