Patos 14.11.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 W Nowym Roku życzę sobie i wszystkim czytelnikom "MURATORA" abyśmy w styczniowym numerze Muratora znaleźli płytę CD ze spisem treści "Murator" 2002-2004 To jest tak zwany lis do Mikołaja, a piszę go tak wcześnie aby szanowna redakcja mogła to życzenie spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 14.11.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 Przyłączam się do listu. ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.11.2004 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Redakcyjny Mikołaju, wysłuchaj proszę nas czytelników i forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 22.11.2004 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Właśnie obejrzałem zapowiedź numeru 1/05 płyty CD ze spisem nie dojrzałem redakcyjny Mikołaj ma nas w d.... . A może to ma być miła niespodzianka i prezent pod choinkę bo ma się ukazać 15 grudnia. Kto chce spis niech wklei którąś ikonkę emocji \potem policzymy ilu zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.11.2004 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Czyżby nikt nie chciał spisu na CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 15.12.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Ukłony w stronę "MIKOŁAJA" (czytaj MURATORA) za spis treści ,który to znalazłem w styczniowym MURATORZE. A tak swoją drogą to ciekawe czy się do tego nie przyczyniłem pośrednio też jako Mikołaj bo na trzecie imię ( z bierzmowania) mam właśnie Mikołaj Niby tylko " Ich Troje"chciało :Patos, tomek1950 i ania to i tak Mikołaj , chyba za dobre sprawowanie (czytaj budowanie) podarował im ten spis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.12.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Patos radzę ci wykorzystać dobrą passę i pisać dalsze listy do Mikołaja. Skoro byłeś taki grzeczny i jeden spełnił twoje życzenia to może i inne Mikołaje zrobią tak samo. Oj zazdroszczę ci tych chodów u Swiętego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 15.12.2004 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Co prawda to nie jest wersja CD tylko papierowa (czytaj polowa) to lepszy rydz jak nic czasami szybciej dojdzie się (czytaj znajdzie się) na piechotę zanim dopcham się do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts