Solonez 03.06.2020 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Witam wszystkich ,nie wiem czy w odpowiednim miejscu założyłem temat (z góry przepraszam ) Mam pytanie odnośnie szyny kuchennej , moje meble które będę chciał zawiesić na ścianie składają się z jednej szafki 90 , 80 i 60 nad okap razem łącznie 2.3 m . Pytanie nr1 Co ile wiercić otwory w ścianie na szyne? Pytanie nr 2 jakie kołki i wkręty zastosować i jak głębokie ? Szafka 90 waży ok 27 kg więc 80 troszkę mniej napewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.06.2020 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Wszystkie śruby mocowania listwy szafek 8mm to dużo długości 80-100mm.Siła jaka działa na nie to ścinająca więc nie potrzeba więcej. Ilość.... na końcu i początku oraz co 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts