Alicjanka 20.08.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Kodi, czy na stronie 41 w nr wrześniowym to Ty z Rodzinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.08.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Oj Alicjanko jaka ty jesteś czujna. Co mam Ci powiedzieć? Tak. Zdjęcie było robione w maju, więc od tamtego czasu sporo się zmieniło. Jak Ci się podobają słupy z klinkieru. Sam je robiłem. /ale skromny jestem co?/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.08.2002 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Słupy solidne!!! Żeby więcej powiedzieć o robociźnie (fugi, te rzeczy...) musiałabym na własne oczy z bliska obejrzeć. No i piwko by się do tego przydało... Ja teraz muszę myśleć o słupkach do bramy i furtki i o samym płocie jaki będzie. Pomyślę o tym jutro bo juz nie mam siły tak myśleć . Gratuluję Kodi! A czy pozostali wymienieni tam z nazwiska to też Forumowicze? Jeśli tak, to proszę się szybciutko przyznać! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 24.08.2002 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2002 Prędko polecialam zobaczyć...Alicjanko, jesteś czujna naprawdę. A rodzinka i słupki klinkierowe super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.08.2002 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Kurde robię się cały czerwony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts