Dorcia1981 05.11.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Super zdjęcia!Widzę że niektórzy nadal mają naklejki na oknach... zdejmujcie je jak najszybciej bo my do tej pory zeskrobujemy z naszych okien w mikroskopijnych kawałeczkach. A wydawało się że super schodzą i nie słuchalismy co nam ktos doradzał.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 05.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Super zdjęcia! Widzę że niektórzy nadal mają naklejki na oknach... zdejmujcie je jak najszybciej bo my do tej pory zeskrobujemy z naszych okien w mikroskopijnych kawałeczkach. A wydawało się że super schodzą i nie słuchalismy co nam ktos doradzał. Pozdrawiam! ok, dzięki...ale u mnie to są żółte papierki z symbolem koloru farby na jaki ma być pomalowany pokój... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkul 06.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dziękuję bardzo za zdjęcia....Mam tylko pytanie do Zaniew i Katreb...czym malowaliście te podbitki?jaki kolor?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorcia1981 06.11.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zaniew mówie o naklejkach na oknach...tasmach a nie o twoim pokoju....Moim celem było doradzenie... sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 06.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam. Pewnie chodzi o mnie z tymi naklejkami. Okna były wstawiane niecały miesiąc temu ale pewnie nie ma znaczenia dlatego dzięki za radę i naklejki poznikają. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 06.11.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam ponownie. Do radkul.Podbitka jest plastikowa w kolorze złoty dąb firmy Gamrat. http://www.gamrat.pl/pl/oferta/produkty/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 06.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam.Dawno tu nic nie pisałem. Widzę, że wszyscy mocno budują swoje domki - to się chwali.Ja jeszcze nie mieszkam. Ale może już nie długo. Troche długo schodzi z tą wykończeniówką bo wiele rzeczy robię sam i to po pracy i w soboty. Na szczęście łazienki mimo przejść z jednym płytkarzem zrobione dzięki innemu. Teraz czeka montaż schodów i malowanie, potem wstawić meble i będzie można się wprowadzać.Pozdrawiam wszyskich budujących:-) P.S. Nomoz co się z tobą dzieje? Mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 06.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zaniew mówie o naklejkach na oknach...tasmach a nie o twoim pokoju.... Moim celem było doradzenie... sorry. dorcia...ależ owszem, słuszna uwaga z Twojej strony, ja swoje naklejki i folie ochronne zdjąłem w dwa tygodnie właśnie za namową równie życzliwej osoby, sorry zupełnie niepotrzebne...pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaniew 06.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam. Dawno tu nic nie pisałem. Widzę, że wszyscy mocno budują swoje domki - to się chwali. Ja jeszcze nie mieszkam. Ale może już nie długo. Troche długo schodzi z tą wykończeniówką bo wiele rzeczy robię sam i to po pracy i w soboty. Na szczęście łazienki mimo przejść z jednym płytkarzem zrobione dzięki innemu. Teraz czeka montaż schodów i malowanie, potem wstawić meble i będzie można się wprowadzać. Pozdrawiam wszyskich budujących:-) P.S. Nomoz co się z tobą dzieje? Mieszkasz już? ja właśnie wczoraj rano pożegnałem mojego "fachowca" od płytek, kolo nadal nie rozumie z czego jesteśmy niezadowoleni, już się nie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 06.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja jeszcze nie mieszkam. Ale może już nie długo. Troche długo schodzi z tą wykończeniówką bo wiele rzeczy robię sam i to po pracy i w soboty. Na szczęście łazienki mimo przejść z jednym płytkarzem zrobione dzięki innemu. Teraz czeka montaż schodów i malowanie, potem wstawić meble i będzie można się wprowadzać. zioło, pochwal się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola-trojaczki 13.11.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Bardzo podoba nam się ten domek. Napiszcie mi jakie ponieśliście koszty budowy. Oglądając zdjęcia z realizacji coraz bardziej mi się on jeszcze podoba. My szukamy czegoś sporego bo już mamy trójkę dzieci wiec trzeba je gdzieś pomieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 13.11.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 zioło, pochwal się zdjęciami Pochwalę się, ale niestety aparat odmówił mi posłuszeństwa, a z tego w komórce to nie wiele widać. Jak kupię nowy aparat to zaraz nadrobię zaległości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nomoz 13.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam Też jeszcze nie miaszkam może na przyszłą zimę sie wprowadzę z naciskiem na może Pozdrawiam Zioło miło słyszeć ze ty już masz prawie koniec , ja sie troszke rozdrobniłem bo wybudowałem garaż obok na samochód dla małżonki i jakieś tam graty. Pozdrawiam budujących. To zdjęcie z poprzedniego roku http://pl.fotoalbum.eu/images1/200811/72618/187584/00000005.JPG A to w tym roku na jesieni. http://pl.fotoalbum.eu/images1/200811/72618/187584/00000003.jpg http://pl.fotoalbum.eu/images1/200811/72618/187584/00000004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 14.11.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam. nomoz super zdjęcia domku. Masz licencje pilota czy byleś jako pasażer? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 15.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 my tez jestesmy na etapie wykanczania i mamy nadzieje wprowadzic sie do konca miesiaca ... mam nadzieje, ze sie uda, bo to juz 3ci taki miesiac Generalnie racja z ta wyk(a)onczeniowka - jest to naprawde najgorszy etap budowy.U nas mielismy praktycznie klopoty na kazdym kroku - zle zrobiona wylewka - na skrajnych punktach roznica poziomow = 2 cm, wg laty z metrowej, niby OK. Jednak poniewaz na parterze kladlismy kafle 60x60 + podloge z deski barlineckiej, to o takich odchylce nie moglo byc mowy. - panowie "fachowcy" zamontowali nam futryny do za duzych (o 5 cm ) otworow, czego nie przykryly listwy - wszystko trzebabylo od nowa zalepiac, szpachlowac itd - projektant wnetrz zle wymierzyl dolna i gorna lazienke, kupilismy za duzo plytek, zbyt duze umywalki itd - kilka pomylek w rozmieszczeniu gniazdek i punktow wod-kan - trzeba bylo przerabiac - i wieele wiele innych No ale, idziemy do przodu... galeria http://www.vag-tech.com/vagcanpro/dom/ Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 17.11.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam. mateoosh dzięki za zdjęcia zwłaszcza z wnętrz.Podoba mi się Łazienka na górze, jest powiększona i fajnie to wyszło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozena M 20.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam po małej przerwie ale cały czas oglądam Wasze postepy. My jesteśmy na etapie konstrukcji dachu i spieszymy się bo pogoda jeszcze pozwala działać. Dachówka wybrana Creaton Terra-Tecta winna glazura podobna do Marsylki i zastanawiamy się czy kłaść ją tak jak Asia jedna pod drugą czy z przesunięciem tak na przemian. Może ktoś ma tak położoną i się wypowie jak to ogólnie wyszło. Mile widzane zdjęcia. Mam jeszcze pytanie o drzwi wejsciowe - jakie wysokie wstawiacie bo w projekcie są 2,30 m i zastanawiam sie czy nie zmienić i czy nie ma problemów z zakupem takich wysokich. Patrzac na wasze domki zastanawiam się jak wykończycie balkony ( chodzi mi o barierki ) nad wejściem skoro dach zachodzi na płytę balkonu. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 23.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Moje drzwi maja 2.2 + 10 cm naswietla. Zrobili mi Bracia Łapawa spod Rawicza, cena 3k z montazem - lite drewno sosnowe. Co do barierek na balkonach, to warto o tym pomyslec przez ocieplaniem, mysmy tego nie zrobili no i teraz musimy wycinac 15cm styropianu. Miejsca przy dachu faktycznie niewiele, ale mozna jescze balustradke wcisnac. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zioło 24.11.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja swoje drzwi obniżyłem do standardowych. Otwór 210 na 110 i w to miejsce weszły drzwi setki. Choć szkoda, że nie zmniejszyłem ich do 90-tek bo kolejne drzwi do wiatrołapu są i tak 90-tki więc wcale te drzwi większe o 10 cm nie poprawiają komfortu wejścia do domu. A tak wygląda teraz mój domek od zewnątrzhttp://images35.fotosik.pl/85/dcc6bfc9d5ab180d.jpg i widok z salonu do holuhttp://images37.fotosik.pl/226/771dc99ff62c7b3d.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nomoz 24.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zioło bardzo ładnie dawaj więcej zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts