Sliwus 04.06.2020 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam, prośba do obeznanych w temacie jaki wybrać pistolet do malowania farbą blachy dachu? Oczywiście po pomalowaniu dachu będzie służył do malowania innych rzeczy jednak pierwszym jego zadaniem będzie dach. Proszę o sugestię kogoś kto się zna na rzeczy, używał w praktyce dobry elektryczny pistolet natryskowy. Do pomalowania dachu zakupiłem farbę Rafil Radach kolor czerwony tlenkowy półmat RAL 3009 oraz podkład Rafil Podkład antykorozyjny. Drugie pytanie o środek do odtłuszczenia blachy przed umyciem myjką czego użyć? Co polecacie dobrego? Z góry dziękuję za pomoc i sugestie Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.09.2020 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Co do środka odtłuszczającego to się nie wypowiem, bo nie miałem zbyt dużej styczności z tematem. Co do pistoletu, zakupiłem do malowania płotu lakierobejcą pistolet firmy Tresnar z lokalnego sklepu i sprawdził się. Co prawda miał być tylko do tej jednej pracy, jednak spisał się dość dobrze i nic się z nim nie stało, więc mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts