Aderjan 04.06.2020 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam. Czy mogę kłaść płytki partiami? Nie za bardzo mam jak wyłączyć z użytkowania cały korytarz i chciałbym podzielić to na dwie partie. Jednego dnia położył bym połowę a drugiego bym dokończył. Jakieś doświadczenie w układaniu mam ale w sumie zawsze kładłem całość jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 05.06.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Nie rozumiem pytania. Uważasz, że płytkarze w 1 dzień kładą całe pomieszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.06.2020 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Witam. Czy mogę kłaść płytki partiami? Nie za bardzo mam jak wyłączyć z użytkowania cały korytarz i chciałbym podzielić to na dwie partie. Jednego dnia położył bym połowę a drugiego bym dokończył. Jakieś doświadczenie w układaniu mam ale w sumie zawsze kładłem całość jednego dnia Jasne, że możesz, to powszechne i normalnie technologicznie robi się przerwy, aby można było korzystać z pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts