zbigi086 04.06.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Witam, jakiś czas temu zakupiłem starszy dom z drewnianym dachem, który wymaga remontu. W pierwszej kolejności zajęliśmy się środkiem, żeby móc jak najszybciej zamieszkać. Planuje zmienić dach na taki wykonany w aktualnej technologi, prawdopodobnie będzie to blachodachówka. Budynek chciałbym też ocieplić, ponieważ w tej chwili są to gołe mury. Pod dachem znalazłem gniazda jakiś ptaków to chyba jaskółki, ale pewności nie mam. Sąsiad twierdzi, że mogę mieć przez to problem ze zmiana dachu, a na pewno będę potrzebował jakiś dodatkowych dokumentów. Przeglądałem internet i natrafiłem na coś takiego jak ekspertyza ornitologiczna Czy ktoś orientuję się, czy muszę zdobywać jakieś pozwolenia lub składać jakieś dodatkowe dokumenty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts