karina anzorge 14.11.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2004 witam wszystkich.Jestem pierwszy raz na Forum ichciałabym wiedzieć czy ktoś z państwa zbudował już bądż buduje dom pg 10 z pracowni BAUHERR? co myślicie otym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.S 16.11.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kupiłem niedawno projekt dm-11 tej pracowni, gdyż jestem zwolennikiem jednej kondygnacji. Widzę, że bardzo rzadko pojawia sie na forum firma BAUHERR. Ja jestem zadowolony, projekt bardzo tani w realizacji. Pozdrawiam. Andrzej.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEZ 29.11.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 hej, właśnie wczoraj znalazłam projekt pg07 i bardzo mi on odpowiada. Myślę, że świetnie planują rozkład pomieszczeń. Do tej pory nie znalazłam żadnego projektu, który przewidywałby małżeńską sypialnię i łazienkę oddzielnie, oraz dwa takie same pokoje dla dzieci z własną łazienką przy powierzchni poniżej 100m. no i bryły domów są proste, z klasą, bez dworkowego zadęcia. myślę poważnie o tym projekcie, chociaż trochę mnie niepokoi fakt tak małej popularności tej firmy na forum. Czemu to przypisać, skoro projekty są tak dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEZ 29.11.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 hej, właśnie wczoraj znalazłam projekt pg07 i bardzo mi on odpowiada. Myślę, że świetnie planują rozkład pomieszczeń. Do tej pory nie znalazłam żadnego projektu, który przewidywałby małżeńską sypialnię i łazienkę oddzielnie, oraz dwa takie same pokoje dla dzieci z własną łazienką przy powierzchni poniżej 100m. no i bryły domów są proste, z klasą, bez dworkowego zadęcia. myślę poważnie o tym projekcie, chociaż trochę mnie niepokoi fakt tak małej popularności tej firmy na forum. Czemu to przypisać, skoro projekty są tak dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 29.11.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam. Przejrzalem pobieznie i potwierdzam, ze projekty wg. mnie bardzo dobre. Proste, funkcjonalne i najwazniejsze tanie w realizacji. Sam sie nigdy z ta pracownia nie spotkalem, mimo ze przez kilka lat przegladalem rozne projekty (fakt, ze rzadko w internecie). Mysle, ze brak popularnosci zwiazany jest z brakiem reklamy tego biura.Ja sam znalazlem projekt dla swojego domu przez przypadek w jakims magazynie (nie pamietam juz jakim) i okazalo sie ze maja w swojej ofercie dokladnie to czego szukalem, czyli proste i funkcjonalne domy bez udziwnien. Ta "moja" pracownia ( http://www.domek.net.pl ) tez nie byla szerzej znana, chociaz od jakiegos czasu jest juz "zauwazana". I opinie o ich projektach sa dosyc pochlebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 25.01.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Prosze pomóżcie wybrać projekt domku , póki co mam na oku tylko pg10 z pracowni BAUHERR http://www.dom-parterowy.pl/ , może Ktoś może doradzić inny projekt aby spełnial następujące warunki: - powierzchnia użytkowa ok. 100 m - garaż - użytkowe poddasze ( 3 sypialnie ) A może ktoś już ten budował? Bardzo prosze o pomoc. Dziękuję ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 29.01.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam!Oleńka z Archipelagu:http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=377Jest też wersja z garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts