Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
hej, właśnie wczoraj znalazłam projekt pg07 i bardzo mi on odpowiada. Myślę, że świetnie planują rozkład pomieszczeń. Do tej pory nie znalazłam żadnego projektu, który przewidywałby małżeńską sypialnię i łazienkę oddzielnie, oraz dwa takie same pokoje dla dzieci z własną łazienką przy powierzchni poniżej 100m. no i bryły domów są proste, z klasą, bez dworkowego zadęcia. myślę poważnie o tym projekcie, chociaż trochę mnie niepokoi fakt tak małej popularności tej firmy na forum. Czemu to przypisać, skoro projekty są tak dobre?

hej, właśnie wczoraj znalazłam projekt pg07 i bardzo mi on odpowiada. Myślę, że świetnie planują rozkład pomieszczeń. Do tej pory nie znalazłam żadnego projektu, który przewidywałby małżeńską sypialnię i łazienkę oddzielnie, oraz dwa takie same pokoje dla dzieci z własną łazienką przy powierzchni poniżej 100m. no i bryły domów są proste, z klasą, bez dworkowego zadęcia. myślę poważnie o tym projekcie, chociaż trochę mnie niepokoi fakt tak małej popularności tej firmy na forum. Czemu to przypisać, skoro projekty są tak dobre?

Witam.

Przejrzalem pobieznie i potwierdzam, ze projekty wg. mnie bardzo dobre. Proste, funkcjonalne i najwazniejsze tanie w realizacji.

Sam sie nigdy z ta pracownia nie spotkalem, mimo ze przez kilka lat przegladalem rozne projekty (fakt, ze rzadko w internecie). Mysle, ze brak popularnosci zwiazany jest z brakiem reklamy tego biura.

Ja sam znalazlem projekt dla swojego domu przez przypadek w jakims magazynie (nie pamietam juz jakim) i okazalo sie ze maja w swojej ofercie dokladnie to czego szukalem, czyli proste i funkcjonalne domy bez udziwnien. Ta "moja" pracownia ( http://www.domek.net.pl ) tez nie byla szerzej znana, chociaz od jakiegos czasu jest juz "zauwazana". I opinie o ich projektach sa dosyc pochlebne.

• 1 year później...

Prosze pomóżcie wybrać projekt domku , póki co mam na oku tylko pg10 z pracowni BAUHERR http://www.dom-parterowy.pl/ , może Ktoś może doradzić inny projekt aby spełnial następujące warunki:

- powierzchnia użytkowa ok. 100 m

- garaż

- użytkowe poddasze ( 3 sypialnie )

A może ktoś już ten budował? Bardzo prosze o pomoc. Dziękuję !

Pozdrawiam