exe90 07.06.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2020 Witam serdeczniePo długich bezowocnych poszukiwaniach jestem zmuszony prosić o pomoc może ktoś będzie wstanie mi pomóc. Zamontowałem sobie w łazience szyne sufitową (karnisz) z myślą o zasłonie prysznicowej teraz mam problem ze znalezieniem pasującej zasłony gdyż musi mieć ona przynajmniej 220cm długości, pytałem w sklepach budowlanych, hurtowniach, przeszukałem internet ale nie udało mi się nic takiego znaleźć. Ktoś ma pomysł gdzie coś takiego mógł bym dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 23.09.2020 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 W JYSK są rolety bodajże na 230 długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.09.2020 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2020 Cokolwiek nie znajdziesz i będzie pasowało to i tak jest problem z wentylacją takiego pomieszczenia - takie zasłony montuje się nie na próżno na pewnej wysokości , aby wewnątrz nie robiła się "sauna parowa" .Ostatecznie nie wiem czy nie będzie trzeba przerobić tego karnisza na niższy drążek, bo po pewnym czasie problem powróci albo będziesz zmuszony do zakupu tylko w kategorii długości, a nie wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts