Claudynka 08.06.2020 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 HejJako że ile wykonawców tyle sugestii proszę o pomoc jaki wkład narożny będzie lepszym wyborem. Kratki MBMKratki ZIBIHitze albero 14 Pierwsze dwa sa bez rusztu-z tego co wyczytałem lepiej się pali ale znów rodzimi spece mówią, że to tylko dobre do akumulacyjnej obudowy.Może są inne ciekawe wkłady w podobnym budżecie i stylistyce. Wkład znajduje się w centralnym punkcie domu przy klatce schodowej. Dół ok 100m2 góra 150m2.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 08.06.2020 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) Obejrzyj jeszcze kratki Lucy, bardzo podobny do zibiego, ale nowszy technologicznie. Z tego co mi tłumaczył sprzedawca ma lepiej rozwiązaną kwestie odprowadzania dymu i przez to szyba mniej się brudzi. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.06.2020 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Hej Jako że ile wykonawców tyle sugestii proszę o pomoc jaki wkład narożny będzie lepszym wyborem. Kratki MBM Kratki ZIBI Hitze albero 14 Pierwsze dwa sa bez rusztu-z tego co wyczytałem lepiej się pali ale znów rodzimi spece mówią, że to tylko dobre do akumulacyjnej obudowy. Może są inne ciekawe wkłady w podobnym budżecie i stylistyce. Wkład znajduje się w centralnym punkcie domu przy klatce schodowej. Dół ok 100m2 góra 150m2. Dziękuję Ja bym dorzucił do koszyka Unico, Defro i Hajduka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudynka 09.06.2020 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 ok 6000zł to taka cena bez zabudowy jaka możemy wydac na ten cel w zasadzie w ciemno gdyż nie wiemy jak długo będzie trwała ta "przyjemność". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts